x

پژوهشکده فولاد با مشارکت هلدینگ شرکت فولاد مبارکه (شرکت فولاد مبارکه و فولاد هرمزگان) و دانشگاه صنعتی اصفهان در راستای ماموریت‌های تعیین شده، با رويكردي نوين نسبت به راهبري و مديريت پژوهش و فناوري در صنعت فولاد کشور مشغول به فعالیت می‌باشد. اهداف و برنامه‌هاي استراتژی پژوهشکده فولاد با شناخت نیاز صنعت فولاد کشور و تحلیل توانمندی­های سازمانی و با بهره­‌گیری از خرد جمعی تدوین و تصویب شده است.

پژوهشکده فولاد به‌منظور ساماندهی ارتباط مؤثر و مستمر بین مراکز علمی و فناوری با صنایع فولادی کشور و با هدف راهبری و مدیریت پژوهش و فناوری در صنعت فولاد، راه‌اندازی و مشغول به فعالیت می‌باشد. دفاتر مربوط به پژوهشکده در دانشگاه صنعتی اصفهان و مجتمع فولاد مبارکه اصفهان استقرار داشته و با ایجاد تشکیلاتی جدید در 9 کارگروه تخصصی به دنبال مدیریت ایده و نوآوری، توسعه و تجاری‌سازی فناوری‌های راهبردی و ایجاد هوش آینده‌نگر در صنعت فولاد ایران عزیز می‌باشد.

معرفي پژوهشكده فولاد دانشگاه صنعتي اصفهان